GUANGDONG CHIGO AIR CONDITIONING

GUANGDONG CHIGO AIR CONDITIONING - завод

Първоначално CHIGO е най-големият център за поддръжка и сервиз на климатична техника в Китай, а днес развива модерно производство на климатична техника и обхваща също сфери като домакински уреди, компютърна техника, електроника, индустриална химия, недвижими имоти, логистика, фармация и биохимична индустрия.

Производствената база на CHIGO

е разположена на повече от 3 милиона квадратни метра, с годишен производствен капацитет от 10 милиона броя. Това прави CHIGO най-големия частен производител на климатична техника и го поставя на четвърто място в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията в Китай.

Днес CHIGO продължава да разширява продуктовата си гама.

В областта на битовата климатизация се предлагат три категории и повече от 1000 модела. В областта на промишлената климатизация се предлагат над десет серии продукти, като CMV инверторна система за централна климатизация, климатизатори касетъчен тип, за монтаж на въздуховод и водоохлаждащи агрегати. Продуктовата линия на CHIGO е развита също и в областта на битовите и индустриални машини за производство на лед, големи хладилни системи, фризери, хладилни шкафове за вино и др.

“Би Джи Ар Груп” ООД – вносител и дистрибутор на CHIGO за България

Би Джи Ар Груп" ООД - отопление, климатизация и вентилация

Фирмата е основана през 1995 г. и работи в областта на: проектиране, внос, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация; внос и търговия на едро с битови климатици, термопомпи, отоплителни уреди, бойлери, санитарен фаянс и стоки за бита.

Глобалните цели на “Би Джи Ар Груп” ООД са:

пълно задоволяване на изискванията на нашите клиенти; предлагане на висококачествени и иновативни продукти на българския пазар, най-вече такива, които са в синхрон с глобалната цел на съвременното общество за икономия на ресурси и опазване на околната среда; установяване, поддържане и развиване на отношения на партньорство и пълно взаимно доверие с нашите чуждестранни доставчици и партньорите ни в страната;

Основни принципи на “Би Джи Ар Груп” ООД

Убедени сме, че тези цели следва да се реализират при спазване на основни принципи като: безусловно спазване на европейското и българско законодателство; сертифициране на всички продукти и дейности в съответствие с добрите търговски и производствени практики; развитие на дейностите в областта на енергийната ефективност; заетите в групировката са част от нашия капитал – ние се грижим за тях, ценим тяхното мнение, разбираме техните нужди и уважаваме чувствата им. Ние инвестираме непрекъснато в тях, в тяхното усъвършенствуване като специалисти, доказващи себе си в приятна работна среда.